867

Nem jó ez így.
Elromlott ez a jó kis blog. Már annyi mindent nem írok meg ide.
Hétvégén a kezembe került egy régi, félig betelt naplóm: abba kezdtem újra irogatni.
Azt hiszem a kettő együttesen fog majd később tiszta képet adni.

Én is beszálltam az ismerőseim mellé a ringispilbe: most megint úgy meglódult az élet. Lassíthatna, mert térdig benne járok a vizsgaidőszakban. Szombaton pl. vizsga miatt fogok lekésni egy nagyszerűnek ígérkező kirándulást.
De mint ma értesítettek, már a második vizsgám sikerült. A harmadik helyett a dolgozatot munkaidőben írom: hiába, minden percet ki kell használni. Ha már fizetésemelést nem adnak, legalább vegyem több hasznát az ittlétnek.

Szombaton egész nap fejtágítottam, ezért úgy döntöttem, vasárnapra kijár egy kis kikapcsolódás. Ráadásul még választhattam is a repülés vagy egy kirándulás között. Göndörrel szombat este megbeszéltük, hogy ha jó idő lesz meg jó szél, repülni megyünk, ellenkező esetben kirándulni.
Másnap reggel fél kilenckor az ő telefonjára ébredtem, hogy akkor most hová? Hát sehová, mert én még ágyban voltam, és mindkettőt lekéstem.

Hogy hasznát vegyem a betározott energia-készleteimnek, nagytakarítást csináltam a konyhában. Micsoda izgalom. Viszon behordtam Dinához a konyhaasztalon felhalmozódott papír-és kacathegyeit, nem törődve a következményekkel. Melyek szerencsére elmaradtak.

Eh, unalmas ilyen hülyeségekről írni.
Inkább folytatom a dolgozatomat.

Ja, a kettővel ezelőtti post problémái úgy tűnik, nagyjából megoldódnak. Nem mondom, hogy megszűnnek, de talán mégsem fognak végleges eltűnést jelenteni.
De így már nem az igazi.

A szomszéd szobában ülő Mókus kolléga lesz a legkiműveltebb nőügyekben: nap mint nap végighallgatja a mondandónkat. Aztán mosolyogva kijön, mi lecsapunk rá: neked erről mi a véleményed, és ő igazi könyvelőhöz híven, a maga csendes, szerény módján, logikusan és kézenfekvően megállapítja a tényállást.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum