800

Huh.. sikerült… most jövök a főnökeimtől.

Már órák óta beszélgettek bent a két leendő kollégámmal, én meg itt tajtékzottam, hogy lassan mellékállásban is többet dolgozok mint ők főállásban, és akkor annyi volna a minimum, hogy engem is bevonnak a döntéshozatalba, ami ezen terület munkamegosztásáról szól. Mindegy, olyan jól felhúztam magam, hogy már alig vártam, hogy kijöjjenek, és esküdöztem, hogy most aztán bemegyek, és nagy balhét csapok – ha nekik az kell.
Az már kiderült, hogy ha mérges vagyok, az munkatárgyaláson kifejezetten előnyös: magabiztosságot és határozottságot ad, és a főnökökeim úgy meglepődnek, hogy engednek.
Most is épp készültem beviharozni, mikor hívattak maguktól is – úgyhogy lecsillapodtm: elég, ha belül fortyogok, nem kell kifelé is. Úgyhogy szép diplomatikusan és okosan viselkedtem. Még azt is elértem, hogy addig kerekítettem a szót, míg végül a főnök mondta ki az első számot (én féltem, hogy megint túl alá vagy fölé megyek), épp azt, amire én is gondoltam. Ebbe aztán jól meg is egyeztünk.
Végülis sikerült minden elérnem, amit akartam (nem volt túl sok), de ugye a tavalyi, sírvafakdós előadáshoz képest ez azért nagy haladás.:)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum