796

Mindenképpen akartam fényképezőgépet venni Marokkó előtt. Már hónapok óta nézegetem őket, rangsorolom jobbra-balra mindenféle szempontok szerint. Végül marad egy.
Pár hete megígértem magamnak, hogy szigorlat után megveszem. Ha sikerül, azért, ha nem, akkor azért. Egyrészt így tanulás helyett nem a géppel játszom, másrészt meg van valami, ami miatt nem csak szorongással tekintek a vizsgákra.
Úgyhogy vasárnaptól – remélhetőleg – boldog tulajdonosa leszek egy új masinának.

A mai nap idebent megint kaotikusan kezdődött. Viszont már annyira elegem van abból, hogy folyton nyűglődök, hogy ma megfogadtam: nem hagyom magam. Nem hagyom, hogy egy stresszes, ködös agyú, nyekrgő nő legyen belőlem.
Úgyhogy ma mikor kiderült egy újabb turpisság, új eszközhöz nyúltam: ahelyett hogy végigfüstölögtem volna a napot, hogy eznemlehetigaz, bementem a főnökömhöz, és megmondtam, hogy ez így irgumburgum. És ő azt mondta, hogy igazam van, és ne haragudjak, majd figyelnek. És ezennel el is párolgott minden problémám.
Tudom, hogy ez nem nagy szám, de azt hiszem, az a legnehezebb, hogy az ember változtasson a rossz szokásain, hogy kedvesen és egyenesen intézze el a dolgokat, melyeket el lehet, amit meg nem, azon ne idegesítse magát. Sokkal magától értetődőbb, hogy az ember puffog meg zsörtölődik, ahelyett, hogy összekapná magát és változtatna.

Nem akarom hagyni, hogy az új munka és új szervezet miatt behúzzon a daráló, nem akarok évek múlva a tükörbe nézve egy megfáradt, feszült embert látni. Azt hiszem, menni fog.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum