737

És kééész….

Ez volt az első éles hónapom ebben a munkakörben, és ahogy közeledett a határidő, úgy nőtt bennem a feszültség, hogy vajon sikerül-e. És igen!

Örülök neki, mert így a követekező hónapoktól már nem tartok, már nem kell stresszelnem a munka miatt, ami nekem alapkövetelmény: nem vagyok hajlandó még otthon is ezen törni a fejem, és késő estekig bent ülni is csak most ez először voltam hajlandó.

 

És hogy még tovább fokozzam a jót: már csak kettőt kell aludni, és megyek a Dolomitokba, juhééé!

Már tavaly is könnybe lábadt a szemem, mikor az ott készült képeket megláttam, de azóta nem volt alkalmam. Ez a mostani is csak „véletelen” adódott, amit én ki is használok, még ha sokat is utaztam mostanában. Már megtanultuk, hogy a halogatásért sokszor nagy árat kell fizetni: bármily természetesnek tűnik, hogy majdholnap, de van, hogy aztán soha többé nem lesz rá lehetőség.

 

 

Már alig várom, ráadásul jó időt is mondanak, a társaság is jónak ígérkezik: minden együtt van egy újabb felejthetetlen hétvégéhez. Ma még veszek egy biciklis kesztyűt a via ferrata-hoz, meg mégegy térdszorítót. És elszántan reménykedem, hogy bírni fogom a túrákat. Bár ha nem, az sem baj: ott olyan gyönyörű minden, hogy csak a környéken mászkálni is élmény.

Az a vicces, hogy mikor hazajöttünk Marokkóból, a benti gépen épp jelszót kellett cserélnem, és mi legyen, mi legyen, beírtam Marokkót. Aztán mikor az  lejátz, mi legyen-mi legyen: beírtam, hogy Dolomitok. Csak úgy. És most megyek….

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum