700

Pocok még mindig meglep… először azzal, hogy – feltételezésemmel ellentétben – tényleg rosszindulatú. Még mindig nehezen hiszem. Hétfőn még úgy jöttem be, hogy letisztázok vele pár dolgot, aztán ássuk el a csatabárdot – végtére is együtt dolgozunk.
De azóta volt pár olyan húzása, hogy lassan hányingerem lesz tőle.
Tegnap a kolléganőmnek pusmogta az átkait rólam, de rossz helyen kopogtatott, mert a kollegina inkább arra figyelmeztette, hogy gondolkodjon el egy kicsit magán, mi lehet az oka, hogy mindenkinek vele van összetűzése.
-Ezzel azt akarod mondani, hogy hibás vagyok?

No comment.

 

Én bezzeg elgondolkodom, nem is keveset. Az utóbbi tíz évben sok helyen dolgoztam, de valahogy többé-kevésbé mindig kijöttem mindenkivel, és sose fajultak a dolgok a szarral dobálózásig, mint itt. És én erre nem nagyon vagyok hajlandó.
És igen, én igenis elgondolkozom azon, hogy mi a valós abból, amit állít, mit csinálok – akaratlanul is – rosszul. Megmondom őszintén, nem vagyok hozzászokva, hogy hosszútávon utáljanak. Mert ki szoktam békülni. És mert így a végén tényleg úgy érzi az ember lánya, hogy igaz az, amit állítanak, és valóban kiállhatatlan és utálatos vagyok. És ez rohadt szar érzés.
Persze, azért a lelkem mélyén remélem, hogy a sok rossz tulajdonságom ellenére sem ilyen tragikus a helyzet, hiszen senki más nem panaszkodik – sőt. Ha már több helyről hallanám, nyilván több okom volna nekikeseredni, de hát így sem túl virágos itt a kedvem.
Igyekszem változtatni azokon, amit hibának érzek, hogy a megnyilvánulásaim lehetőleg ne értsék félre, hogy jobban figyeljek a többiekre, hogy ne legyek mindig olyan kurva okos, és ne hangoztassam mindig mindenről a véleményem, akkor se, ha van..
De elszállt belőlem minden kedv és lelkesedés, már ami a munkámat illeti. Nagy ívben…
És valahogy ez sem jó. Nem jó, ha cseppet sem érdekel az, amit csinálok.
Mindegy, lassan átállítom az agyamat, és akkor könnyebb lesz hideg szemmel nézni az egészet. Például nagyszerűen kihasználhatom a munkaidőm arra, hogy felkészüljek Andalúziából, térképeket gyűjtsek az utasoknak, és egyéb hallatlanul haszon tevékenységet végezzek.
Most ezt teszem… Barcelona, Sevilla, Gibraltár és Cádiz már kész…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum