652

Szinte könnyekig meghatódnék.
És eszembe jut az egyik egy évvel ezelőtti bejegyzésem.

Mert máig kb hat ember szólt, hogy szívesen segít költözésnél, szóljak, bármibe, kipakolás, bepakolás, furikázás, takarítás….  És tegnap még dobozokat is kaptam, házhoz szállítva.

Nem tudom, ez lehet, hogy valakinek természetes, de nekem nem. Pedig most nem is nagyon kell segítség, mert nagyon sok a holmim, személyautóba nem férne be több kanyarral se, a költöztető cég meg küld fogdmegeket is.
Úgyhogy javarészt csak hálálkodok meg köszöngetek, de tényleg-tényleg szívből. Annyira jó érzés, hogy vannak emberek, akikre számíthatok… És nem csak ezek…

 Hogy a költözésre visszatérjek, a szobámba tekintve olykor az az elképzelésem, hogy a szekrényekben tágul a tér (gondolom, szerdán épp ellentétes véleményen leszek, kipakolásnál), mert a felhalmozott doboz-középhegység holnapra magas hegység lesz, és mindez egyetlen szobából.
Százmillióegy elintéznivalóm van, de szerda délre minden kész kell legyen, addig van másfél estém, a pakolásra, a takarításra, a számlák rendezésére meg a főbérlőre, de ha minden sikerül, két nap múlva beköltözöm tíz évtársbérlet és tíz lakhely után, huszonnyolcésfél évesen az első saját albérletembe!
Haladok, nem?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum