632

Az ismerkedés mindig bajos dolog. Ha akarod, azért, ha nem, azért.

Velem most ez utóbbi esett meg. Mert az egy dolog, hogy elvileg a fittness terem szaunáját az isten is ismerkedésre teremtette, de mi van, ha az embernek nincs gusztusa? Mondjuk, ha egy halom olyan ember-féleség van, akiknek nincs semmi kedvem válaszolni? Mondjuk, egy ilyen elmedús kérdésre, hogy na kicsi lány, nehezek voltak a súlyok? Ehhez tudni kell, hogy az illetők kb 40 percet töltöttek a terembe, és csak a kar- és mellizmaikkal voltak elfoglalva, közben pedig valami kétes színű folyadékot kortyolgattak. Az mindegy, hogy a hullámzó hasukat alig bírja el a pipaszár lábuk, de mi vagyunk a mucsó-macsók, mert jó vastag karunk. Félreértés ne essék, nem a külsejük miatt nem érzek indíttatást beszélgetni velük, de szerintem az a hozzáállás is tükrözi kicsit a jellemüket. Na de szerencsére nem csak ilyen emberek vannak, csak én ezeket fogtam ki.
Meg egy edzőt, akiről csak az öltözőben állapítottam meg, hogy nő… Pedig két órán át ott izzadtam a teremben, mert ha már ott vagyok, megadom a módját. Sőt, még a lépcsőző géppel is jó barátságot kötöttem, melyben nagy szerepet játszott, hogy végre felfedte titkait.
Aztán farkas éhesen hazajöttem, és befaltam a hűtőben talált lejárt szavatosságú sonkát.

Bratapfel ... Shift+R improves the quality of this image. CTRL+F5 reloads the whole page.És ha már az étkezésnél tartunk: ma sült almát csináltam a vendégeinknek, egészen új módon, és nagy sikere lett. Az almákat félbevágva és kicsumázva megtöltöttem mazsolás-fahájas-olvasztott vajas-almaleves-kekszporral, aztán meglocsoltam almalével, és megsütöttem. Mire ÖregBarátosnémék megjöttek, már illatozott az egész lakás. Azt hittem, meg fog maradni, de végül mind befaltuk, tejszínnel. Marad a kellemetlen rész: a ragacsos tepsi…
Pedig ma karácsony volt: egy egész szatyor ajándékot hoztak magukkal. A jövőre nézve az ilyesmit betiltottam…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum