597

…üzenet: kurzus teljesítés rögzítve…. Lassan jön be az oldal… bejelentkezés… szinte hallom a szívem… éjjel már erről álmodtam: meg kell lennie, muszáj… cikázik a szemem a sorok közt: kettes!!! Olyan ujjongásba meg tapsikolásba kezdtem, hogy még most is zsibbad a tenyerem!

Pedig nem volt sok esélyem, hiába tanultam éjjel nappal: a vizsgán teljesen mást kérdeztek, mint ami meg volt adva, és amit a szemináriumon direkt kiemeltek hogy ez és ez nem kell: na a vizsga fele abból állt. Úgyhogy tegnap megint dúltam-fúltam, hogy már megint csak rohadt almákat kapok. (Ez Majmóca példája volt, miszerint a tudás olyan gyümölcs, amit nehéz megszerezni, és közben bizony elkerülhetetlen, hogy az ember fejére ne pottyanjon egy-egy rohadt alma, de ki kell tartani a nemes cél érdekében. Mondta, hogy itt sokszor nem csak potyognak a kis rohadékok, hanem direkt dobálnak velük. És az azért már nem járja.)

Most ettől sokkal jobb kedvem lett, pedig már a végelgyengülés határán vagyok: tegnap este a Rossmanban kis híján összeestem, és noha kiutaltam magamnak egy hastánc-edzést, hogy hátha megjavul a hátam, de csak rosszabb lett, este már gyógyszert vettem be, de fél éjszaka így sem aludtam. Rettegek attól, hogy teljesen legyengülök és ágynak dőlök, és nem tudom majd letenni a vizsgáimat, és munkám is határidős, és ilyenkor nálunk be van tiltva a betegeskedés. Rabszolgatartás.
Úgyhogy literszám öntöm magába a mézes teát, meg a C vitamint, meg multivitamint, és sűrűn fohászkodom.
Például a ma délutáni vizsgámért…
Nyolc nap alatt négy vizsga az milyen???

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum