561

Van egy férfi. Szeret. Szeretem.
Minél jobban megismerem, annál jobban szeretem. Pedig mindig azt hiszem, jobban már nem lehet. És nem csak szeretem, hanem sokra tartom, tisztelem, becsülöm, büszke vagyok rá… Ez hihetetlen…

Jók, amik eszembe jutnak:

Fára mászik velem. Tud tüzet rakni. Ragyog a szeme. Nem fél valamit elővenni a hűtőből. Megérti, ha valamit egyedül akarok csinálni. Ért az apró jelekből, rezdülésekből. Okos. Szépnek tart (állítólag a legszebbnek). Mélyérzésű. Értékeli a kis figyelmességeket. Tizennyolcas karika miatt cenz. Nem szégyelli az érzelmeit. Jól tűri a fájdalmat. Szeret játszani. Beágyaz. Szeret kócosan, teli pocakkal és smink nélkül is. Jóban van önmagával. Jó a munkájában. Szerény, nem kérkedik, még ha lehetne se. Tudja, hogy egy tárgy az csak egy tárgy. Figyelmes. Gyönyörű. Bemutat a szüleinek. Csuda hobbíja van, sok tudással. Tesz a világért, a környezetéért. Úton-útfélen csókol. Szereti a gyerekeket. Felszedi az erdőben az eldobott dobozt. Szereti a szüleit, és olyan kedves a nagyijával. Gyönyörű a hangja. ….

Rosszak, amik eszembe jutnak: –  

Körülmények, amik nem egyszerűek, de nem biztos, hogy rosszat jelentenek: esetleg tényleg a külföldi munka jön be. Vigyáznom kell, hogy ne kezdjek el rettegni azon, hogy elveszítem. Nem gondolok erre.
Nagyon szoros, napi a kapcsolata a szüleivel. Sok napot együtt is vannak. Mennyire lesz szabad mozgásterünk? De nagyon-nagyon kedvesek és jóindulatúak, és amennyit a hétvégén megtudtam róluk, nagyon jó emberek.
És nem utolsó sorban egy fantasztikus embert neveltek fel, amiért végtelenül hálás vagyok nekik.

 

Meg kell most néznem a fényképeinket, mert már vagy 30 perce nem láttam Őt…J

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum