558

Vattacukor, játszótér, éjszakai görkorcsolyázás, pitypang koszorú, meg rózsaszín köd – aztán Phi mától három napos állásinterjún Európa északi felén. Az a szerencsém, hogy tegnap túl fáradt voltam már ahhoz, hogy gondolkodjak. Amúgy hétvégén, főleg vasárnap este, két falat ananász között is sírva tudtam volna fakadni. Legszívesebben kimentem volna a térre üvölteni. Mert ez a bizonytalanság meg tétlen várakozás… Persze, mosolygok, de közben majd meg döglök.
Pénteken is mesélt ezekről, meg a munkával és jövővel kapcsolatos várakozásiról. Mosolyogtam, és tényleg megértem őt, és igazat adok neki, és drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretné – mert megérdemli. Csak ez lehet, hogy azt is jelenti, hogy elveszítem, épp most, mikor megtaláltam.
A tekintettel persze nehezebb hazudni, Phi meg nagyon jó megfigyelő, észreveszi a legkisebb rezdüléseimet is. Most is egyszer csak megfogta a kezem, hogy De látom, hogy ez téged mennyire nyugtalanít.  És hogy nem tud most még semmit mondani, csak annyit, hogy ne féljek, majd úgy csináljuk, hogy minden jó legyen.
Most nem akarok belemenni a részletekbe. De nem tudom, hogy mi az, ami nekem ebben az esetben jó lenne. Végiggondoltam mindent. Mindenesetre kész vagyok áldozatokra, bármilyen áldozatra. Lehet hogy hülyeség, de így van. Csak egyre nem: távkapcsolatra. De most tényleg nem akarok találgatásokba bocsátkozni. Azon vagyok, hogy ne szorítsa el nagyon a gombóc a torkomat.
Így reggeltől estig tárgyalások érik egymást, munkába fojtom magam, meg tart még a fotós tanfolyam is, aztán meg szerencsére itt vannak a barátok… bár ma nem vagyok a legjobb társaság.
És állítólag hétvégére minden kiderül. Ítélet születik… felettem is…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum