557

Forradalmi bent a hangulat.
A munkaterhek folyamatos növelésének és a megbecsülés-kompenzálás-motiválás csökkenésének veszélyes következményei vannak, és nálunk a közhangulat most érte el a határt.

Én ezen már túl vagyok – én csak fáradt vagyok, és nem érzem valami jól magam, mert nem vagyok képes a rám rótt –négy embernek való – feladatok maximális ellátására.

De a többin már csak röhögök.
Pocok még döbbenten mered ilyenkor maga elé – én meg jobb híján kifigurázom a helyzetet, és betegre nevetem magam magunkon meg az egész abszurditásán. Már reggel ezzel kezdtem, mikor a főnököm rám aggatott még egy további embernek való munkát. Aztán mikor a németek jöttek az elméleti baromságaikkal, majd mikor kiderült, hogy a legújabb juttatásokról is lemaradtunk… Közben lemondtam az otthoni internetet is. Meg elhagytam a cipőm sarkát. És letárgyaltam pár néhánymilliós szerződést… És annyit nevettem, mint már régen. 

  

Majmóca is hihetetlen. Most, hogy x hónap után először nincs esélye nálam, írt egy levelet, miszerint rájött, hogy a legjobb lenne, ha elvenne feleségül. Épp az erkélyen voltam, mikor olvastam, és ezen már megint kacagnom kellett: hát ez az Élet tényleg hihetetlen. Díjnyertes. Ezen nem lehet mást, csak nevetni.

Amúgy pedig két hét múlva indulok Alaszkába. Szorgosan készülök abban a néhány pillanatban, mikor épp nincs valami nagyon fontos dolog. Most úgy néz ki, a Denali parkhoz ragaszkodunk, de a többit a környékre tervezzük. Lesz pár teljes napunk, és jó néhány olyan, mikor csak nekem lesznek szabad egész- vagy félnapjaim.
Egyre jobban tetszik, egyre több a terv és cél, és már most úgy érzem, hogy ez a 10 nap nagyon kevés lesz, mert annyi minden volna. Viszont másik szemszögből tíz nap hosszú idő, főleg az én ismerkedési intenzitásommal rengeteg mindent lehet látni, tenni, menni.
Minden csak szemszög kérdése.
Mindig.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum