510

Elkezdtem azzal szórakoztatni magam, hogy szép menyasszonyiruhákat meg tetszetős virágkompozíciókat gyűjtök – ötleteknek. Sose foglalkoztam ilyesmivel, sőt határozott elképzelésem se volt sose. Csak hogy szép legyen.
Most már lassan gyűlnek az ötletek, de még bőven van időm.

Phivel még nem beszéltünk a részletekről, de mondanom sem kell, hogy nekem már jó előre jár az agyam. Például hogy az én szeretett kis családom alsó hangon is negyven fő. És ebben nincs benne se unokatestvér, se barát. És ez még csak az enyém. Aztán ehhez jön még, hogy az én oldalamról senki nincs nagyon eleresztve – enyhén szólva. És nem is szeretnék egyetlen este alatt eltapsolni egy kisebb vagyont amúgy sem. Ha volna is lenne jobb helye.

Aztán meg – továbbra is szeretett – kis családom ugye nem tartozik az egyszerű esetek közé, és valószínűleg módfelett frusztrálva éreznék magukat egy "világi", táncos-mulató-vőfélyes esküvőn. Kicsit én is. Továbbá népes kis családom hatvan százalékát gyermekek teszik ki, akik folyton az anyjuk fegyelmezését hallgatnák egy csillivilli helyen: ne húzd le az abroszt, egyél rendesen, nem kiabálj.

Úgyhogy azt sütöttem ki, hogy egy jó kis kerti-partit kellene csinálni mindenfajta kötöttségek nélkül. Hely az van. Kis pavilon meg asztalok, szépen feldíszítve, grill vagy bogrács, esetleg házi készítésű, mindenki hoz egy tálca sütit, a lurkók kacarászva rohangálnak a fűben, a felnőttek csoportokba verődve beszélgetnek, és mindenki vidám. Nincs ültetési rend meg forgatókönyv, mindenki jön-megy és jól érzi magát. Így el tudnak jönni a barátok is (akik sokszor többet jelentettek, mint a család). Nem szervezzük betegre magunkat fél éven keresztül, hanem egyszerűen csak élvezzük az ünnepet. Hisz valahol erről szólna, nem?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum