508

Állás megoldva. Na jó, nem teljesen, csak félig, de úgy néz ki, sikerül a cégnél maradnom.
Szegények, mikor a beszédem bevezetőjében taglalni kezdtem, hogy lassan költözni fogok, már fogták a fejüket. Maguk is tudják, de én is elmeséltem még, hogy milyen lehetetlen vállalkozás erre a területre szakembert találni, hát még ilyen talpraesőset. Aztán szépen felvázoltam az ötletem a régióvezetőségről, és láthatóan kezdtek felengedni a vonásaik.

Konkrétumok még nincsenek, nem is kell – csak ezt kértem, hogy egy héten belül válaszoljanak, hogy kellek-e, mert egyébként elkezdek sürgősen munkát keresni a lakhelyemen.

Azonnal válaszoltak.

 

Közben Phi is hazajött, azt hiszem épp Nizzából. Most Németországba tart. Tiszta bolondokháza. Rossz, hogy épp most nincs sehol, amikor nagyon kéne, amikor szükségem van rá. Ellentétes pólusokon létezünk. Persze, megoldom meg átvészelem, mint ahogy eddig is de ehhez annyira el kell vágnom magam tőle, annyira nem tűrhetem, hogy rászoruljak – hogy mire végre betoppan, már szinte idegen. Legalább egy nap, míg megszokom. Hisz egész eddig azt duruzsoltam magamban, hogy nyugi, bébi, megy ez egyedül is, most meg hirtelen megint párban vagyok. Aztán újra nem. Eh, csak jő majd valami nyugisabb idő is…

Mindenesetre ez a munka dolog jó. Nem, nem a munka, mert az idegtépő lesz. De jó, hogy tesznek egy autót a fenekem alá, hogy nem leszek irodába zárva, hogy visszajárhatok ide, és a városba – akár hetente.

Legkésőbb január egytől. Új év – új élet…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum