483

Nagyszerű időket élünk. És szülőmenteset. Ennek köszönhetően kisimultak a rácaim, megjavult a gyomrom, és közel normálisan ver a szívem. Anyóskát azóta tíz percre ha láttam. Egyszer akkor volt itt, amikor Pesten voltam, egyszer pedig férjestül beállítottak péntek reggel, a szívbajt hozva ezzel Phi-re. Ő sem tudta, hogy jönnek. A szülők úgy gondolták, hogy ha mi elutazunk a hétvégére, akkor ők addig bekvartélyozzák magukat hozzánk. Se szó, se beszéd.
Kérdeztem Phit, hogy mi lett volna, ha épp a konyhapulton szexelünk? Akkor így jártak. Ja. Egyszer tényleg jó lenne így időzíteni. Elegáns. J

Hétvégén három napot a Magas-Tátrában töltöttünk. Isteni volt. Egyrészt ennek is megvan ugye a pozitív oldala, így utasok nélkül. Nem kell részleteznem. Másrészt tényleg szerencsések voltunk: nagyszerű szállást sikerült foglalni (persze a térképet róla otthon felejtettem a nagy szülők előli menekülésben – de csodák csodájára odataláltam), ragyogó idő, szikrázó napsütés, hófehér hegyek, szuper fotók, helyes cukrászdák, finom helyi ételek… Találtam egy új, nagyszerű túraútvonalat is, ami azért nagy szám, mert ilyenkor a legtöbb út le van zárva.
Vasárnap még Lengyelországba is átruccantunk, sőt ott meg is találtuk pár képeslapon a következő úti célunkat…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum