440

Ma az Indiai Nagykövetség volt a menü.
Reggelire bankszámla kivonat szerzés meg igazolványképek, ebédre beszélgetés a konzullal, ami mondjuk kimerült abban, hogy hová megyek, és hogy majd semmiképp ne elejtsem itthon a fényképezőgépem, mert higgyek neki, hogy szép lesz. (Ha tudná, hogy nem a gép a kérdés, hanem a memóriakártyák száma. Eddig 8Gb-nál tartok.). És hogy szép időm lesz, meg érezzem jól magam.
A menü tizenháromezer volt, de fél évre szól.
Amúgy bármennyi is, meg bármennyire is világos, hogy csak a pénz kell, akkor is sokkal kedvesebbek és jobb fejek voltak, mint a buzi amerikaiak. Azokat biztos elhajtottam volna a fenébe, ha nem éppen egy alaszkai útról lett volna szó.
Ami kicsit fura volt viszont a követségen, azok a feliratok. Kérjük, hivatalos ügyben a másik kapun csengessen. Kérjük, szíveskedjen használni a lábtörlőt. Köszönettel, az Indiai Nagykövetség. Kérjük használat után a vécét lehúzni. Köszönettel, az Indiai Nagykövetség. Ennyit láttam csak, de biztosra veszem, hogy rejtegetnek még párat. Csak azt nem tudom, hogy ez a kulturális különbségekhez meg tappancsos vécéhez szokott indiainak szól-e, vagy egyes bunkó magyaroknak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum