433

Megjöttem.

Mindenki kérdezi, milyen volt. Most csak annyit vagyok képes mondani, hogy jó. Majd letisztul minden.

Ellenben a világ másik részén sem hazudtoltam meg magam: rengeteget fotóztam, és tetemes mennyiséget írtam. Úgyhogy lesz úti beszámoló, bőven meg színesen.

 

Most ismerkedem a civilizációval.

A legeslegeslegjobb reggel kényelmesen leülni a vécére. Banális, de tényleg. Aztán jön a forró zuhany tiszta fürdőben, ahol nem elengedhetetlen a papucs, és nem papírzsepivel kell kinyitni a csapot. Ja, a paplanról ne is beszéljünk – az állig becipzárazott hálózsákban való pörgés után – , meg hát reggel melegben kelni…

 

Fura módon vezetni nem felejtettem el, az még jobban is megy – valahogy kitisztultabb érzékekkel. Szerencsére most kapukód nincs – ilyenkor azt szoktam elfelejteni, és állni hunyorogva a kapuban a csomagokkal. Viszont reggel a laptop táskámba nyúlva a határidő naplóm akadt a kezembe, és vagy két másodpercig bambán bámultam rá, hogy ez meg mi.

Aztán beszabadultam a Mekibe (fujjfujj) és ettem egy rettenetesen jót. Legalábbis jól esett. Nincs benne 10 dkg fűszer és nem csíp.

 

Tegnap este érkeztem, reggel kilenc óta dolgozom. És kell vennem télikabátot, mert itt bizony hideg van. Nem reggel meg este, hanem napközben. Aztán három polárban itt csak nem járhatok…

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum