420

Porcot növesztek és tanulok – ezek a januári legfontosabb teendőim.

Az utóbbi hasznos, az előbbi feltétlen szükséges. Viszont eddig az állás: a háromból két sikeres vizsga, ellenben továbbra is egy törött porc. Vagyis az orvosok szerint a porc szakad, nem törik – ez esetben a meniscus.

Ezt két orvos véleménye, számtalan vizsgálat és az internet tüzetes tanulmányozása után sikerült valamelyest megértenem. A második orvos lemondatta velem a műtétet, az első ezért leszidott, aztán kaptam olyan gyulladáscsökkentőt, amiről kiderült, hogy meddőséget okozhat, úgyhogy áttértem a Voltarenre, mostanra pedig a gyógyszerek, a porcnövesztők és kenegetések meg masszázsok hatására három hét után már rövidebb távokat képes vagyok megtenni úgy, hogy nem bicegek. Hétvégén ez még magassarkúban is sikerült – kemény koncentrációval.

Már csak a szemem alatti táskákat kellene megszüntetni. A fájdalom ugyanis javarészt éjjel jön, mert nehéz megfelelő tartást találni, így aztán elég szarul alszom. Végülis idén még nem aludtam végig egy végtében egy éjszakát sem.

Hát ja. Mindenki félt a hegymászástól meg a terrorizmustól – aztán olyan mezei sport tesz tönkre, mint a síelés, amit városi kisgyermekek három éves kor felett már kitűnően művelnek.

Azértis megtanulok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum