415

Uraim, a mihez tartás végett. 

 

Tegnapra esett az évenként három fodrász-látogatásom egyike. Ilyenkor mindig felvilágosulok a világ nagy dolgairól. Most már nagyon nagy tudatlanság gyűlt fel bennem, mert legutóbb (nem tudom, mikor volt, de még nem kellett harisnya a szoknya alá) ráadásul férfi fodrásznál voltam, ahol kevés volt épp a vendég, mi meg értelmes dolgokról beszélgettünk. Ja, ugye, és már műkörmöshöz sem járok. Úgyhogy halmozottan elmaradott vagyok.

Amit viszont tegnap megtudtam: 

 

Fiatal anyuka a pici fia dicséretére – miszerint szép az új haja, és ő a legjobb anyuka a világon – két kanyarral arra a következtetésre jutott, hogy mivel férfiak hülyék (mind), ezért legjobb, ha van egy fiad, akit te nevelsz ki, és tőle aztán megkaphatsz mindent, amit a férfiaktól nem.

(Erős kényszernek kellett ellenállnom, hogy ne hívjam rögtön a gyámügyet.)

 

Aztán meg, hogy a férfiakkal nagyon vigyázni kell ám. Mármint ami a pénzt illeti. Ami a tied, az a tied. Szigorú könyvelést javallott vezetni. Sőt, egy külön elmés vélemény szerint az a legjobb, ha a férfivel felfogatod, hogy ami az övé, az közös, ami pedig a tiéd, ahhoz neki semmi köze. (Nem volt irónia a hangnemben.)

 

Továbbá általánosságban elmondható, hogy az a férfi, aki nem egy skóciai kastélyba visz szilveszterezni – vagy valami azzal egyenértékű helyre – az kérem egy hajítófát sem ér. 

 

Röviden összegezve: a férfiból csak a kőgazdag jó, aki persze ellenszolgáltatás nélkül rád költi a vagyonát, és mivel ezen kívül úgysincs más haszna, gyorsan csináltass magadnak egy gyereket, mert az legalább szeret.

 

Ezek után gondolom, mondanom sem kell, hogy egyik hölgy sem él harmonikus, tartós kapcsolatban. Csodálkozunk? Dehogy. Hisz a férfiak úgyis mind hülyék…

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum