Elveszetett motiváció keresi…

Szerencsére annyira hiányzik a munkámból a motiváció, hogy képtelen vagyok feladni a vállalkozás ötletét. Egyébként már lehet, hogy lehűtöttem volna szikrázó lelkesedésem.

Jó, van munkahelyi lelkesedésem is, de az nem a munkáltatómnak hanem saját magamnak köszönhető: szeretek alkotni és új dolgokat tanulni. Csak kár, hogy azt hiszik, hogy örömön lehet kenyeret venni a boltban. Vagy talán úgy gondolják, hogy amúgy sem élek rosszul ha síelni meg utazni járok. Vagy inkább csak nem gondolnak semmit. Én meg utálom, hogy örökké mindennek az árát kell nézni. Ok, nem a kifliét, annyira nem rossz, csak annyi minden jó lenne még. Olyan jó kis online tanfolyamokat látok, és olyan jó lenne, ha a síelésekről nem a kiadandó sok pénz jutna eszembe, vagy nem kellene folyton elhalasztanom a gitárvásárlást.

De most épp azon vagyok, hogy ilyen idő is jöjjön. Hogy megcsináljam. Mégpedig kevés munkával. Mármint hogy majd ha működik, kevés munkával járjon. Addig pedig milyen szuper, hogy van outlet! Például tudtam venni egy 76ezer forintos HH síkabátot 9ezer forintért. Hogy is van ez? Nem többet kell keresni, hanem olcsóbban élni?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum