Ma nem félek

Kekszillata van a bőrömnek. Talán mert tegnap egy csomó gesztenyegolyót ettem, és már a pólusaim is édességet párologtatnak.
Bevallom, most is rágcsálnék valamit. Nem pótlásul, hanem levezetésül: ma maximumra kapcsoltam munka területén, mert valahogy otthon felejtettem a félelmeimet, és emiatt sokkal de sokkal jobban haladok előre, mint a metró-fúrópajzs. (Azért ne akarjanak lecserélni – az átmérőm még nem megfelelő. Ahhoz még sok gesztenyegolyót kellene enni.)

Szóval ma nem félek nagy embereket ismeretlenül felhivogatni, és még azt is kitaláltam, hogy hogy lehetnék mégis egy kicsit ismerős. Csak egy pár olyan információt kell elcsepegtetni, amiből azt lehet sejteni, hogy én mindent tudok.

Alapvetően egyébként nem az emberektől félek, mert ha van rá jó okom, akkor tárcsázom én az atyaúristent is, hanem – erre jöttem ma rá – az esetleges visszautasítástól. Mert nem valamiért hívom, hanem akármiért.

Na dehát ez a munka rossz oldala, a többi meg jó. Mikor már zajlik a történet, és kézben a fonál. Vagy amikor designről meg rendezvényről meg alkotásról van szó. És legalább megint megtanulom legyőzni magam egy újabb területen. Nem, most nem az édességevésre gondoltam.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum