Pályát módosítok!

Már megint sokat képzeltem magamról: annyit láttam már, hogy hogyan dolgozik egy körmös, hogy gondoltam, ilyet én is tudok. Úgyhogy tegnap net + youtube segítségével profi körmössé képeztem magam, majd céltudatos lépésekkel a szakbolt felé vettem az irányt, ahol már az imént tanult apró taktikák birtokában eladói segítség nélkül is összeszedtem a hozzávalókat.
Este amint hazaértem – még azt is nehezen vártam ki, hogy lenyeljem a vacsorát, mert mindent azonnal akarok – nekiálltam. Ekkor lehetett nyolc óra. Este tízre már jól fejlett, alaktalan, francia-kétszínű porcelán halmozódott groteszk tornyokban mind a tíz körmömön. Itt már nagyon izgultam, hogy mi lesz ebből. Egy órányi csiszolás és polírozás után természetes, vállalható ujjvégek kezdtek kirajzolódni, én pedig boldogan rohangáltam körbe a szobát, hogy sikerült, nééézd, én csináltam, életem első műkörme, ugye milyen szupi?

Egyébként pont olyan, mintha frissen lenne lakkozva a sajátom: se nem hosszú, se nem szögletes. Csak az az egy nem jött be eddig, hogy időt akartam spórolni vele. Bár ha összeadom a háromnaponta esedékes körömfestést…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum