Ugye apu én vagyok a legügyesebb?

Hetek óta csodálkozva figyelem az egész Goldenblog ceremóniát, és ami körülötte zajlik. Írt már valaki belőle pszichológiai szakdolgozatot? Ki miért versenyez, és kiből mit hoz ki? Bődületes kommentviharokat kavart a komplex kategória (micsoda alliteráció), és bloggerek tucatja próbálja elkeseredetten, egymásra mutogatva, csalást szimatolva bebizonyítani, hogy bizony ő a legjobb. Olyan szomorú, és annyira életszerű. Egyszer talán tényleg írok belőle valamit.
Nekem valahogy sosem jutott eszembe indulni, egyrészt mert ültő helyemben fel tudok sorolni 50 bloggert, aki jobb nálam, másrészt pedig a blog nekem még mindig napló, önmegvalósítás, köpőcsésze – szóval önmagáért való. Megmérettetésben pedig éppen elégszer van részem. Száz kilómétert tekerni. Befejezni a honlapom. Eljutni a Himalájába. Hibátlanul megírni az angol házit. Megtanulni, hogy üljek le jó lábra a lovon. Mindegyik egy kitüntetés.

Aztán épp tegnap láttam, hogy felkértek zsűrinek is, csak nem olvastam a leveleimet, úgyhogy lemaradtam. Talán jobb is, mert ez az ötvenes lista nem nagyon fedi az én ötvenesem. Azért megcsináltam a házi feladatot, végignyaltam mindet, de nagy jóindulattal is csak hármat tudtam volna kiválasztani. Sok sikert mindenkinek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum