Hangulatok

A pasimnak ötven nadrágja van – tegnap megszámoltattam vele. Nagyjából mindenből tíz: öltöny-, vászon-, farmer-, túra- és rövidnadrágok. Ezután ne mondja nekem senki, hogy sok ruhám van.

Tegnap vágtáztam! Vagy ne szépítsünk, a ló vágtázott alattam, én pedig az adrenalintól elhomályosult szemmel és aggyal mindent latba vetve próbáltam rajta maradni – szerencsére sikeresen. Olyan volt, mintha repülnék –  és az már csak a véletlenen múlott, hogy a ló szintén éppen alattam repült.
Utána persze fülig érő szájjal ügettem tovább, mondván hogy MEGCSINÁLTAM… Persze a nagyja még csak ezután jön, mert ugye nem az a cél, hogy valahogy rajta maradj a lovon, hanem hogy együtt mozogj vele harmóniában. Azért imádtam.

Szeptember negyedike óta nem aludtam ki magam teljesen. Az utazás alatt a hátam fájt a sátorban, a szállodában fáztam, itthon a pasim allergia tünetei nem hagytak aludni, végül pedig a saját munkahelyi frusztrációm ébresztgetett éjszakánként. Hétfőre már hiszti közeli állapotba kerültem.
Azóta korán fekszem és nem nyomom el rossz érzéseimet – így máris sokkal jobb.

Ma találtam egy céget, aki megcsinálta azt, amit én terveztem, legalábbis második ötletként. Öröm az ürömben: még ha buktam is a dolgot, legalább tudom, hogy vannak jó ötleteim.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum