Jézuska biznisz II.

Még valami az előzőhöz. A legnagyobb dolog, amit karácsonyra kaptunk, és aminek borzasztóan örültünk, az egy babaház volt. Na nem ilyen csilli-villi-barbis cucc negyvenezerért, hanem Apu csinálta a bátyáimmal egy kartondobozból – de nem ám akármilyet!

Az óriási karton belül szobákká volt elválasztva, ajtókkal, kívül ablakokkal. Az ablakokon rongyfüggönnyel. A helyiségek be voltak rendezve papír- és fa bútorokkal, a falak ki voltak tapétázva színes papírokkal, és be volt vezetve az áram (!), mely a világítást működtette egy zsebtelep és kis izzók segítségével. A fürdőszobában kád volt, egy felfordított gabi-samponos flakon (ezek a samponos flakkonok egyre gyanúsabbak) volt a boiler, melyet vízzel megtöltve tele lehetett ereszteni a fürdőkádat. Mondjuk 1986-ot írunk. Szerinem nekünk volt a legtutibb ajándékunk az osztályban, mintegy száz forintból.
Úgyhogy meg ne tudjam, hogy valahol nem kapnak a gyerekek ajándékot csak azért, mert nincsen pénz. Itt van pár ötlet babaházra, például IKEA katalógusból. Zseniális. Talán meg is csinálom, annyira jó. További ötleteket meg láttam még itt is.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum