Sport, megjátszás és vetkőzés

Rég voltam már ilyen divatos, felkapott fitness teremben. Általában a nyugodt, nem zsúfolt helyeket kedvelem (már ha ráveszem magam, hogy elmenjek valahová), ahol az emberek nem versengenek, hogy kinek divatosabb az atlétája vagy kinek kerekebb a bicepsze. Csak úgy csináljuk a magunk dolgát.

Ehhez képest nagy fejbekólintás volt az Allee. Az emberek tömegben, a gépek zsúfoltan: acél acéllal és könyék könyékkel szinte összeér. Cicababák és nagyfiúk gyülekezőhelye, és a totális közömbösség álarca mögül mindenki a másikat lesi.

Már meg is bántam, hogy nyolc alkalmas bérletet vettem csak úgy, első nekifutásra, de aztán az alkalmanként felszabaduló kardiogépek megenyhítettek, főleg miután dacból futottam huszonöt percet majd fellépcsőztem a képzeletbeli hetvenötödik emeletre, csináltam százötven hasprést és kilencven karizomgyakorlatot, majd beültem a szaunába – szóval igazából azt hiszem a szauna enyhített meg.

Azt viszont meglepve látom, hogy rengeteg lány még az öltözőben is szégyenli magát, törülközőkbe és pólókba rejtőzve próbálnak melltartót vagy bugyit cserélni – röhej. És nem ám azok, akik jobb ha rejtegetik magukat, hanem éppen a szép és jó alakú nők úgy félnek a meztelenségtől, mint a hepatitis C-től.

Elért sportsikereim érdemét csökkentendő itthon befaltam három tepertőzsíros kenyeret.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum