Hogy ne csak a lányok bugyiját kritizáljam

Mindig irigyeltem az első Megasztárban (azt még láttam) Bakátsot, ahogy bemutatták: Bakáts Tibor, Settenkedő, kritikus. Na nem a Tibor vagy a Settenkedő megszólítás miatt, hanem hogy kritikus. És ezt minden gúnyos felhang nélkül. Nekem is szokták mondani, hogy kritikus vagyok, de valahogy más hajlításokkal: Jaaaj, már megint olyan szörnyen kritikus vagy. Azóta sem tudom, hogy hogy lesz valakiből hivatásos kritikus, de addig is űzöm amatőrben – és ezzel be is fejeztem az epilógust.

Legutóbb hosszan és két lépésben is kritizáltam az edzőtermi lányok bugyiját és vetkőzési szokásait. Most a fiúkkal folytatnám.
Mivel férfi öltözőbe nem járok, az ezt követő legalkalmasabb helyszín a szauna lehet. Itt persze rögtön rá is nyitottam egy meztelenül zuhanyzó férfira (na, ők nem szégyenlősek), de térjünk vissza tárgyra és az általános vizsgálódásra.
Sok férfi jár a termbe, és istennek hála mára már olyan sokszínű a társaság, mint a páva farka. Vannak a szokásos egybenyakúak, akik a (valószínűleg téves) előítéletek alapján szűkölködnek értelemben, mert az agyssejtjeik helyén is izom van. De vannak itt kerekedő válóperes ügyvédek és vidám egyetemisták egyaránt. A szaunában hamar megtalálja mindegyik az udvariasság és a csibészség közötti kényelmes határmezsgyét, jól is van ez így. A forró párában szépen fénylik a kidolgozott bicepsz meg váll meg mittudomén melyik izom. Lejjebb, úgy has tájékon már kissé lazább a helyzet, de ez nem olyan nagy gond, én is utálom a felüléseket. Viszont ami térdtől lefelé következik… Úgy látszik, mire a vádlihoz érnének, már végképp elmegy a kedvük az edzéstől, a bicikli meg nem a kedvenc sportjuk, vagy hogy lehet, de olyan pilinszka lábakon rohangálnak, hogy nocsak. Pedig a hatvan centis karbőség mellet elég viccesen néz ki a huszas vádli. Mint egy palackból éppen kiszabadult dzsin, vagy egy csúcsára állított háromszög.
Gyerekek, hogy vegyek én komolyan egy férfit, akinek vékonyabb vádlija van, mint nekem???

(Az enyém 35 centi, az előbb lemértem a fülhallgatóm zsinórjával. A miheztartás végett. A titkárnő hülyén illetve értetlenül néz.)

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum