Én meg a pasim, semmiségekről

Két napja, mióta pénzt teremtek, reggelente csipog a telefonom: számlájára átutalás érkezett. Egyszer az egészségpénztár küldte a síbérlet árát, egyszer a hr-es a havi fizetésem. Ez eddig rendben, mindkettő esedékes volt. De holnap mi fog csipogni??? A pasim azt mondja, hogy bár neki csipogna már.

November óra töretlen lelkesedéssel futok. A hatszor két perc futást mostanra feltornásztam negyven percre, ennyi volt tegnap, benne fartelekkel, utána meg még lépcsőzés a 77. emeletre, húsz perc. Esküvő előtt lefutom a félmaratont, azt találtam ki. Ha a gyerkőc nem jön hamar, akkor addig meg a maratont. Miket ki nem találsz – nevet a pasim, de hát engem a nagy célok éltetnek. Hülye nagyképű oroszlán vagyok.

Autót rendületlenül nézünk, kétnaponta változik a favorit, most éppen renault scenic, de volt már xsara picasso meg peugeot is. Nekem a legfontosabb, hogy nagy legyen a csomagtartó, kicsi a fogyasztás, nem ezüst kívül és nem fekete belül. A pasimnak mindenféle műszaki paraméterek is, de én ehhez nem értek, én csak elolvasom a totalcar-tesztet, ami tartalmazza az alapvető információkat, de irodalmi alkotásnak is elmegy, nem restellem többször is elolvasni, főleg a röhögés miatt. Például ezt.

Esküvő már nem annyira érdekel, de most meg a pasimat érdekli, úgyhogy megyünk hétvégén a kiállításra, hátha attól olcsóbb lesz, mert most kurvadrága, ennyiért már egy autót is lehetne venni, és az mégsem csak egy napig tart, jó esetben. Ruhát már kinéztem, imádom, gyönyörű. Helyszínt már kinéztük, imádjuk, drága. Feladatokat osztunk szét a barátaink és a rokonság között: te díszíteni fogsz, te a héliumos lufikat töltöd, te tortát hozol te meg videózol.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum