Esküvős

Igazán nem mondhatni, hogy nem tudok másról se beszélni, mint az esküvőről. Viszont gondolni tényleg nem. Hosszú slejfnivel a zsebemben járok (meg egy darab zöld anyaggal), és a nap (vagy hét) fénypontja, ha valamit lehúzhatok róla.

Én ugye nem akartam nagy felhajtást, aztán valahogy mégis az lett. Legalább száz ember, templomi, helyszíni polgári, ceremóniamester, sziromszóró lánykák és a rettegett székszoknyák. Minden lesz. És az étkezést leszámítva minden saját szervezésben. Így folyton a netet bújom, hol lehet fehér selyempapírt vagy üvegtányért venni, mennyi a rózsák árfolyama és hol lehetne itthon Scala ruhát kapni. Emellett meghívót és esküvői honlapot tervezek (kész, és mindenki imádja), palack cimkét, menükártyát és vendégkönyvet gyártok, nászutat foglalok. És nyugtatom magam, hogy ezt élvezni kell(ene), mert hiszen életem legszebb napjára készülök (remélem, lesz még ennél is szebb). Egyet tudok: bármekkora bolondokháza is van most, és bármennyire is igyekszem, hogy majd minden szuper legyen – aznap déltől mindent becsukok, bárhogy is lesz, élvezni fogom azt, ami van, és ahogy van.

És hogy milyen lesz? Lesz gyönyörű menyasszonyi meg vőlegény ruha, templom (egye fene) és sziromszóró kislányok (csak mert imádják), rizsdobálás, helyszíni szertartás a tavon, gyűrűhordás, szülőköszöntés, csokor dobás, fényképezkedés, bográcsozás és grillezés (ennyi maradt meg az eredeti tervből), svédasztalos étkezés, játék, tréfa, lufieregetés, tányértörés, székfoglalás, kocsis játék, buborék fújó és hullahopp karika – sorolhatnám. Továbbá menyasszonyi torta és tánc, gyertyafény keringő és modern zene, szilva és ribizli pálinka, mulatás reggelig – valószínű medencébe dobálással záródóan. Aztán délben indul a repülő Ferihegyről.

Nem gondolom, hogy aznap lesz életem legboldogabb napja, de hogy a legnagyobb felhajtása, az biztos.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum