A legjobb pillanat

A napok úgy folydogálnak egymás után, ahogy kell.
Van bennük szilvalekvár meg családi vacsora meg beszélő papagáj meg Bükk-fennsíki kerékpár defekt.

Meg akarom csinálni a 100 day picture challenge-t, és abban van egy ilyen feladat, hogy a picture of the best moment of your life, és nem tudom, melyik volt az. Honnan lehet megtudni, hogy melyik volt az ember életének legszebb pillana? Napok óta ezen gondolkozom. Mert hát illene tudni, azt hiszem, ez elvárás.

Választhatnám egyszerűen az esküvőt, úgyis azt mondta mindenki, hogy az lesz életem nagy napja, de ez nem igaz. Kurvajó volt, de nem választanám ki a legjobban. Akkor inkább azt, amikor a szakadó esőből betértem egy körúti szalonba, és felpróbáltam életem első menyasszonyi ruháját.
Az az igazság, hogy annyi boldog pillanat volt / van az életemben, de ezek nem látványosak. Némi avarhoz, a szél illatához, egy közepes hegycsúcs megmászásához, egy szerelemhez, egy üveg lekvárhoz, vagy egy rácsodálkozós beszélgetéshez kötődnek. Nincs körülöttük nagy felhajtás. És nem tudom rangsorolni őket, hogy ennek a gyermekmosolynak a boldogság faktora 12, annak meg hogy anyám azt mondta, büszke rám, 13,1.
Azért egyre nagyon emlékszem. Andalúziában történt, egy tikkasztó túra után – ahol mellesleg életemben először voltam túravezető, és mellesleg szerelmes is – hogy a fejemre sétált egy vízesés. Na az egy elég boldog pillanat volt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum