Hobbiszédelgő

Olyan vagyok, mint egy hároméves. Mindenbe belekezdek, rettentő nagy lelkesedéssel – aztán valahogy semmit sem folytatok. Vagy inkább úgy mondom: a legtöbbet nem folytatom. Mikor először kötni tanultam, nagyjából nyolc évesen erőszakoltam ki anyámból, és azonnal a mackókötéssel akartam kezdeni. Végül a rózsaszín sál csak azért készült el, mert rámparancsolt, hogy márpedig befejezed, te akartad.

Hát a nevelés nem volt sikeres. Azóta óriási lelkesedéssel vetettem bele magam a siklóernyőzésbe, a hastáncba, a műköröm építésbe, a weblap tervezésbe, a lovaglásba, a futásba, a vállalkozásba, a szénhidrátmentes életbe, a zongorázásba, gitározásba és fuvolázásba. Például.
Aztán valahogy mindegyik elmaradt. Nyilván, okkal: nem volt elég idő, hely, kedv, jó térd vagy pénz. De ezek nyilván kifogások.

Mintha csak az lenne fontos, hogy magamévá tegyem a tudást, betörjem, ellessem a titkát – és aztán kielégülve továbbálljak. Nagy kujon vagyok, hobbi kujon.

Azért van pár dolog, ami maradt. Az utazás, a hegyek, az olvasás, a síelés, a fotózás, vagy ez a blog.

Ma a selyemfestésbe szerettem bele, úgy tíz és fél tizenegy között. És természetesen most és azonnal és örökre akarom. Kész ötleteim, stratégiám – sőt majdhogynem üzleti tervem van. Kérdezz meg róla egy év múlva.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum