Terhességi teszt hím békával

bek

Agyam eldobom.
Itt vagyok én, viszonylag egészséges, viszonylag fiatal nő, aki tizenpár éve fizeti a tb-t, továbbá egészségpénztári tag, és még ezen felül is hajlandó volna áldozni az egészségéért. Főleg, mert gyereket akarnak, és méginkább főleg, mert sorozatos spontán vetélés gyanúja áll fenn. És ehhez képest a viszonylag fiatal nő nem képes egy normális nőgyógyászt keríteni, akivel megbeszélhetné a gyanúját, meg akivel végeztethetne egy hormontesztet, mondjuk, esetleg, a következő ilyen esetet megelőzendő.

Mert az alapítványi orvos, ahová eddig jártam, három hét múlva tud fogadni, addigra már épp nem alkalmas az idő a hormonvizsgálatra, újabb hónapot várhatok. Nagyjából sejtem, mi lehet, és egy egyszerű tablettával megoldható lenne az egész.
A múltkori kedves dokinő iszonyú messze van, az általa preferált kórházba szinte lehetetlen bejutni, de azért megpróbálom. Márciusra van időpont. Innentől kezdve nagyjából tizenkét nőgyógyászt hívok fel úgy találomra a Duna innenső oldalán, legalább 2-3 hét a várakozási idő. Végül egy öreg doki fogad. Bár ne tenné.
Lassan, remegő kézzel írja fel az adataimat, majd kiselőadásba kezd anélkül, hogy rendesen végighallgatna. Szóval majd ő akkor tud bármit is kezdeni velem, ha én tényleg terhes leszek (hallóóó, ezért vagyok itt, hogy az legyek). És majd akkor számítok annak, ha ő azt a két kis kezével ki tudja tapogatni. Mert az a mi bajunk, fiatal nőknek, hogy túl hisztérikusak vagyunk, azonnal hülye teszteket csináltatunk (az én pozitív tesztjeim is biztos csak az a és b patkó tévedései voltak), ha nem jön meg a havibaj, de azok szart sem érnek. Mert ők még anno békával (!!!!!!) tesztelték. Ha a hím békába női vizeletet fecskendeztek, és az spermakilövellést okozott a békánál, akkor a nő terhes volt.
És így folytattuk egy fél órán át. Az istennek nem tudtam rábeszélni, hogy írjon nekem egy kurva vérvételi beutalót. Menjek haza, éljek nemi életet, utána tegyek párnát a seggem alá, és emeljem égnek a lában két óráig. És ne hisztizzek holmi pozitív tesztek miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum