Ezoterikus

Normális az, hogy engem halálra idegesít az ezoterikus vagy milyen emberek jó része?
Magamat (is) gondolkodó, fejlődő, spirituális lénynek tartom, vagy minek, nincs rá szó. Múltkor olvastam azt a kifejezést, hogy belső utakon jár, és talán ez tetszik a legjobban.

De a mai ezo emberek tucatjainál találkozom azzal, hogy a fos életükre mindig valami rongyrázós magyarázatot találnak. Azért vagyok kövér, mint egy disznó, mert valami rejtett problémája volt a dédanyámnak. Azért van folyton hiányérzetem, mert anyám méhében ikrek voltunk, de a testvérem elhalt. Ma azt mondja a kolléganőm, hogy ő azért nem találja a helyét a világban 2000 óta, mert ő valójában arra született, hogy túlélje a világvégét, de az nem jött el. Érted. Ha páran ezt mondanák, még oké is lenne. De mindenki!!! Mindenki király vagy varázsló vagy próféta volt előző életében, mindenki rejtett ikerterhességből született, az életfeladata legalább a tanítás, vagy akár a világ megmentése. És az egész kurvára bűzlik, és kifogás szagú.

Érted, nem azért kövér, mert egész nap zabál, négyszer annyit, mint én, vagy mert mindig csak akar sportolni, de sose teszi. Az is fura, hogy senki sem születik azzal a sorsfeladattal, hogy jó anya legyen (pedig van akkora, mint a világ megmentése), és valszeg csak az arisztokraták reinkarnálódnak, mert még soha senki nem mondta azt, hogy előző életemben jobbágy voltam. Továbbá érdemes lenne informálni az orvostudományt, hogy valójában minden terhesség legalább kettes ikerterhességgel kezdődik, mert mindenki mellett elhalt legalább egy testvér.

És ezzel az egész fenti hőbörgéssel nem volna semmi baj, ha mellette kerek és boldog életet élnének, de általában inkább csak a mocsárban dagonyáznak.

Az én életemet látva pedig a fejemhez vágják, hogy könnyű neked. Ha meg felvázolom, hogy miken mentem keresztül életemben, akkor meg azt, hogy mert neked van akaraterőd.

Szóval tessék szépen kielemeztetni az ősöket meg a sorsfeladatokat, aztán felállni végre abból a kurva fotelből és ÉLNI!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum