Már megint mire vállalkozom…

Túl rövidek a napok, még ha hosszabbodnak is. Lepattog a körmömről a festék, újra kellene lakkozni. Angolt tanulni, mert két hét múlva nyelvvizsga. Sportolni, hogy legyen is valami látszatja a saláta diétámnak. Ajándékot venni apósomnak. Házat nézni. Bicikli csomagtartót venni. Mosni. Vasalni. Vállalkozni. Igen, ez utóbbi a legtöbb.
Anyagbeszerzés, kitalálás, kísérletezés, alkotás. Milyen színű legyen, mi legyen a neve, mi legyen a policy. Tárgyfotózni, fordítani, photoshoppolni, üzleti tervet írni, apehnek telefonálni (külön sztori).
És közben élvezem is rettenetesen, a teremtés és tanulás intenzív folyamatát.
Végre találtam egy olyan pénzkereseti lehetőséget, amely számos kedvencemet egyesíti: a dizájnt, a színeket, az anyagot, a fotózást, a digitális alkotást, a nyelveket, a marketinget… Ha kicsi üzlet lesz, ha nagy – imádom. És szinte szétfeszítenek az ötletek. Tényleg úgy van, ahogy mondják: elindulsz egy felé, és aztán a többi csak jön, mert nyitott leszel rá, mert felismered, és már csak illesztgetni kell a meglévőkhöz.

És emellett persze legyünk őszinték: parázok is, és lusta is vagyok. Lusta, mert esténként, a rendes munka után sokkal inkább lenne kedvem született feleségeket nézni, mint megint “dolgozni” – minek még ez a nyűg is nekem. És parázok, főleg attól, hogy kudarcot vallok, és nem is magam miatt, vagy a belefektetett pénzem miatt, hanem  hogy mit fognak mondani. Igen, ez az igazság. Mert az megalázó, mentegetőzni kell, amikor azt látod a tekintetekben, hogy én gondoltam. Pedig ők meg sem próbálják. The easy way.
Persze ez mind baromság, de mégis, ha vannak félelmeim, akkor ezek azok. De ez nem baj, mert legalább tudom, hogy mik azok, és szembenézek velük. Meg azért sem, mert a férjem támogat, és büszke rám.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum