Koppintásra kattintás

Tegnap óta van két új gépem. Egy PC, ami vagy tízszer gyorsabb, mint az eddigi ócskavas – férjemtől örököltem, mert ő váltott fénysebességűre. És új rendszer meg rend meg szép zöld gépház.

És van egy MacBook Air-em, amire nagyon-nagyon vágytam már nagyon-nagyon régen, és most adódott egy kihagyhatatlan lehetőség, úgyhogy az is van. Kell majd, ez lesz az új mobil munkaeszközöm, legalábbis ezzel indokolom. Tegnap órákig tanultam a működését, koppintásra kattintás, elsőre agybaj az egész, másodjára imádnivaló. Most már muszáj jól csinálnom a vállalkozásomat, mert valamiből vissza kell pótolni a tartalékokat. És még az autómon is villog a szerviz felirat.  A berlini leánybúcsút le is mondtam.

A lakás meg romokban. Hétvégi cuccok, számítógép alkatrészek, dobozok, és textil mindenütt. Hétvégén be kell fejeznem a szabást, hogy le tudjam adni az anyagot szitáztatni. Éjjel pedig azt álmodom, hogy nem lesz jó, mert túl vékony, és senki sem fogja megvenni. Vagy ami még rosszabb: csalódott lesz aki megveszi.

Aztán voltunk házat nézni, és tö-ké-le-tes amit találtunk. Imádtam. Hétvégén már gondolatban be is rendeztük, és kényelmesen elücsörögtünk a kandalló előtt a kerti ültetgetés után. Gondolatban. Aztán épp mire kifizettük volna a foglalót, közölte a tulaj, hogy ez nekik túl gyors, még nem biztosak benne. Megértem, nem lehet könnyű kiadni álmaid házát. De azért még van remény. Ha meg nem, akkor biztos annak is volt oka.
Amúgy is ezt tanulom most, hogy ne erőltessek semmit. Hogy hagyjam a dolgokat történni akkor is, ha valahogy ki tudnám csikarni az ellenkezőjét. Mert legtöbbször beigazolódik, hogy kár volt.

Mellesleg holnap nyelvvizsgázom, angol szóbeli közép.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum