Személyes mappa

Úgy látszik, mostanában csak heti összefoglalókra futja. Úgy látszik, másnak is.
A Readerben téma szerint rendszereztem az olvasott blogokat, Személyes / Köröm és szépség / Business / Home deco, DIY / Tudás / Fun címkék alá, most nézem, elég zagyva elnevezések, legalább lenne mind magyarul. De nem ez a lényeg, hanem hogy a Személyes mappa frissül a legritkábban, pedig azt szeretem a legjobban. Ó, azok a régi szép idők, a kétezres évek hajnalán, amikor még mindenki bőven és nyíltan írt magáról, napi több bejegyzést, nem úgy mint most, nem úgy mint most én.

Múlt héten öt napot a Dolomitokban voltam, megint, jó csapat volt, megint egy csomó érdekes embert ismertem meg. Ittuk a ballonos bort esténként a padon, vagy hallgattam Albánia történelmét, vagy visszafordultunk a faltól jégeső miatt, majd tíz perc múlva ragyogó napsütésben és felhők közt másztunk vissza a függőhídhoz.

Találtam magamnak egy munkalehetőséget, vagy inkább az talált rám. Másodállásnak szeretném, vagyis inkább harmadnak vagy negyednek, de nagyon tetszik, épp rám van szabva. Tudod, az a megérzés, a bizonyosság, hogy na ez az, ami egy férfi vagy egy munka láttán szokott hatalmába keríteni. Készülök, rakom össze a referenciákat, hét elején pályázom.

Hétvégén megint megyünk. Nem terveztem, de felkértek, így most Ausztriában mászunk, megyünk új útra is. Már az új autóval megyünk – férj Lagunáját ma le kellett adni, négy éves volt, kiöregedett, mint a színésznők. Nagyon sajnálom, imádtam. És még semmi baja nincs. De elveszik. Tegnap este megsétáltattuk, szeltük vele a kanyarokat, bömbölt a zene ki a tetőablakon. Nem szoktam tárgyakhoz és autókhoz ragaszkodni, de ezt most sajnálom. És egy autó sincs ilyen szép belülről. Isten nyugosztaljon, találj egy jó gazdát, és vigyen legalább olyan szép helyekre, mint mi vittünk.

Múlt hétvége másik komoly eseménye, hogy megtudtam az egyik srácról, hogy most halt meg a felesége, alig volt idősebb nálam, sportos és vicces, és egy nap felment a szobájába lefeküdni és többet nem kelt fel. A halál közöttünk ólálkodik. Persze mindig azt gondolom, hogy velem ez nem történhet meg, de mind ezt gondoljuk. És valaki kivétel kell legyen.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum