Pozitív spirál

A technika fejlődése mégiscsak csodálatos dolog, most két okból is.

Az egyik, hogy noha még nem számítottam hetekig semmi különleges aktivitásra, máris (a nyitás után néhány órával) eladtam egy termékemet Ausztráliába, míg aludtam. Reggel nem hittem a szememnek, aztán meg örömtáncot jártam. Mert ez egészet megcsinálni is öröm volt, meg végülis ez volt a célom, hogy eladjam – de olyan hihetetlen, hogy valaki tényleg megveszi… :))) Egészen eddig el sem hittem igazán, hogy működni fog.

A másik, hogy csak félig jogos a múltkori háborgásom a kismamák kizsákmányolására tett kísérleteket illetően, mert be kell ismernem, hogy vannk fantasztikus találmányok is. Például a magzat szívhangfigyelő. Talán (?) egy sikeres első terhesség esetén nem aggódik az ember ennyit, de én meghülyülök. Nék. Egy UH után boldog vagyok, és szilvásgombóctortával ünnepelem az új életet, de néhány nap után felüti fejét a kétely, egy hét után pedig már kétségbe vagyok esve, hogy már biztos nem is dobog a szíve, nem érzek semmit, semilyen terhességi tünetem nincsen, úristen. Érted. Ahelyett, hogy örülnék, hogy kutya bajom (a hányós kismamák gondolom a fél karjukat odaadnák ezért). Na de itt a kis kütyü, ami némi zselé és egy fülhallgató segítségével lehetővé teszi, hogy meghalljuk a magzat galoppozó szívverését (elvileg csak a 12. hét után szokták, de ez engem nem tántorított el). Röpke 10 perc alatt meg is találtam, és azonnal el is veszítettem, mert sírva fakadtam a megkönnyebbüléstől. A hat mázsás kő tovagördült, én meg szárnyakra kaptam a boldogságtól.

Ennek a kis galoppozó dobogásnak köszönhető, hogy motiváltan ületem az asztalhoz, hogy beindítottam a boltot, hogy ma már amiatt is örülhetek. Kurvajó, már bocsánat. És annyira hihetetlen hogy van ott bent valaki…. Szia.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum