Virtuális világom

Kezd elegem lenni a Google-ből. Igen, ez így nyolc óra tájt buggyan ki belőlem, de most újra dolgozom, és iszom a reggeli kávém és olvasom a leveleimet meg a blogokat.
A Google pedig minden reggel b*tat, hogy elavult a böngészőm (IE8), váltsak korszerűre, mondjuk Chrom-ra. Nem mintha tudnék bármit is módosítani a céges gépen. De minden reggel üzenget. Aztán meg tegnap is berágtam rá, mert gondoltam regisztrálok egy blogot a céges dolgoknak is. A WP kiesett, mert egy bizonyos widgetet nem kezel, akkor legyen blogger.com. Nem, nem akarok regisztrálni vele a G+-ba. Erre egy pillanat múlva mit veszek észre? Már a G+ profilképemet szeretné. Ki is léptem az egészből egy szempillantás alatt. És hirtelen felindulásból vettem egy nagy tárhelyet, és mindent át fogok vinni oda.

És hogy még egy kicsit tovább nyafogjak: a kábeltévékben is csalódtam. Utoljára talán 2003-ban volt tévé előfizetésem, úgyhogy eléggé le vagyok maradva – nem nézünk tévét. Viszont most költözünk, és gondoltam, az új házban szórakoztató lenne egy pár idegennyelvű csatorna vagy Spektrum vagy ilyenek – mondjuk mellfejés közben bámulni majd. De kiderült, hogy ahhoz, hogy ilyen csatornákat kapjak, meg kell vennem az egész hóbelevancot, cool tévéstül meg axn (anx?)-estül, és még akkor sem lesznek benne a kedvenc német adóim. Úgyhogy most próbálom megérteni, hogy hogy működik a parabola. Nincs olyan szolgáltatás valahol, ahol kedvemre kiválaszthatom, hogy melyik 10 csatornát kérem? Vagy akkor a szart senki nem venni meg?

A freeblogról ne is beszéljünk, ez is döglődik, és még exportot sem lehet kérni róla, ebből is költözés lesz, pedig nem akarom. Itt vagyok már 2004 óta.

Hát ezek vannak digitális téren. Majd írok még a többiről is: baba, költözés, munka, vállalkozás – de most előbb megiszom a kávém.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum