Kismamatorna költözködőknek

Már majdnemlelkifurdalásom lett, hogy hónapok óta nem sportolok semmit, éppen most, amikor a gyermekem (és anyja) testi – lelki jólétéről van szó, és már rég a többi leendő anyukával kellene jógáznom, mikor eszembe jutott, hogy végtére is én heti hatszor edzek az utóbbi időben. Ilyen gyakorlatok vannak:

-Vegyen egy három kilónál nem nehezebb, tetszőleges dobozt, és vigye le a költöztető autóba, majd egyenletes légzéssel másszon vissza két emeletet. Folytassa a gyakorlatot mindaddig, míg a lakás ki nem ürül.

-Az üres lakásban elegendő tér van. Fogjon egy rudat, melynek végén (a) partvis, (b) porszívó, (c) felmosó található, és ütemesen húzogassa-tologassa a padlón. Ismételje a gyakorlatot váltott ezközökkel, míg az összes por el nem tűnik.

-Ereszkedjen négykézlábra, és némi textília segítségével végezzen ismétlődő kargyakorlatokat a zuhanytálca előtt. Némi környezetbarát tisztítószert használhat a gyakorlat hatékonységénak növeléséhez.

-Az új házban tetessen fel a férjével egy nagy, teli dobozt a megfelelő helyiségbe, és nyújtó illetve hajlító / döntő mozdulatokat végezve pakolja a doboz tartalmát a megfelelő szekrénybe / helyre. A gyakorlatsort nem csak addig kell folytatni, míg az adott doboz ki nem ürül, hanem míg az összes karton és zsák el nem tűnik a ház összes helyiségéből. Ne adja fel akkor sem, ha esetleg több napig tart.

– A dobozok híjján megüresedett térben ismételje meg a már ismert kettes számú gyakorlatot a ház összes helyiségében, míg minden kosz és por el nem tűnik.

Mire végez a fenti gyakorlatokkal, elkészül új, Karácsonyi Készülődés című gyakorlatsor olyan izgalmas elemekkel, mint Ünnepi Menü, Mézeskalács Gyúrás, Karácsonyi Nagytakarítás. Addig is jó szórakozást.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum