Habtapi

Baromira nem ilyenekkel kellene foglalkoznom (hanem mondjuk vállalkozást építeni, új terméket fejleszteni, vécét kefélni, mosni, spanyolt tanulni, leveleket megválaszolni, sportolni), de sajnos imádom az ötletes diy projekteket meg a barkácsolást, és utálom az ízléstelen (értsd: ízlés nélküli – bár ízlésen nem vitatkozunk, úgyhogy előre is elnézést, a saját ízlésemről van szó) dolgokat. Valójában a habtapi a hibás (tudod, az a tartka habszivacs puzzle játszószőnyeg), hogy már megint az internetet bújom. Mert anno rettegve figyeltem az ismerőseink lakásait elcsúfító (elnézést mindenkitől, biztos csak engem zavar) rémes tarka habszivacs szőnyegeket, hogy nekem ugye / tuti nem lesz ilyen. Mert jó, hogy a gyerek a fontos, meg blabla, de 1, szerintem idejekorán el kell kezdeni a gyerekek esztétikai érzékének “fejlesztését”, 2, a mostani (kölcsön) jtextil átszószőnyegnél is idegesítő, hogy annyira tarka, meg annyi bizbasz van rajta, hogy nem is látszanak a rátett játékok. Egy kontúr nélküli ingerhalmaz az egész. Már a túloldalát használom, az sima fehér.

Szóval már újra itt tartok, mint a terhesség alatt, hogy keresem a normális, egyszerű, jól kinéző babadolgokat. Hagynám is az egészet a fenébe, de a nappaliban is járólap van (1 nagyobb darab szőnyeggel), szóval lassan kell valami mászó/guruló/ücsörgő hely, de tuti nem ilyen.

És akkor találtam jópofa ötleteket, szerintem sima polifoamból is meg lehetne csinálni, ha találok dupla széleset, már csak valami gyermekbarát nyalogatható festéket kell találni Ha nem, marad az egyszínű puzzle alap. (Mellesleg a fehér-színes mozaikos puzzle már egész jól néz ki, csak fehéret nem találtam itthon.) Ha tudnám, hogy van ilyesmire igény, és lenne tőkém, nyitnék egy ilyen webáruházat (vagy nyisson valaki légyszi): egyszerű, letisztult és megfizethető babaholmik.

Idess, ezek házilag festettek:

Habtapi1

Habtapi2

Ezek meg csak viszonylag egyszerűek:

Habtapi3

Habtapi4

Hozzászólások lezárva.

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum