Fürdés, alvás, advent meg film

Fürdés közben megtalálta a kis kukiját, azóta minden alkalommal azt babrálja, épp mint a nagyok, én nem tudtam, hogy ezt már fél évesen elkezdik. Legnagyobb bánatára nem tudja bekapni (upsz), pedig ugye még mindent a szájával néz meg. Így aztán a lábujjával vigasztalódik. Megzabálom.

Amúgy meg a hócipőm tele, mert a könnyű altatásoknak lőttek, ezzel együtt a nyugodt napoknak is, valamit ki kell találnom. Sírni hagyni nem lehet,  mert nem sír, hanem üvölt, és annyira belelovalja magát, hogy utána már biztos nem alszik el. Leteszem-felveszem-ha-sír ugyanez, csak késleltetve. Ha az ágyban simogatom a hátát, akkor elhallgat, de csak addig, amíg az arca a lepedőhöz nem ér (hason alszik), mert abban a pillanatban újra kezdi. Sétálni meg tologatni nem vagyok hajlandó. Hát majdcsak lesz valahogy. Még jó, hogy éjszaka továbbra is alszik.

Az meg egyenesen hihetetlen, hogy már advent jön, meg mindenütt karácsonyi dolgokat lehet kapni, a szomszéd is feldíszítette a házát, de nekem az az érzésem, hogy valahogy még korán van az egész karácsonyosdihoz, nem is beszélve arról, hogy ajándék ötleteknek is híján vagyok.

Ezen már csak a Rentaneko c. japán film segít.

Hozzászólások lezárva.

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum