Látó

Azt mondta a Látó, hogy még valami nagy dolog vár rám, valami nagyon jót fogok még csinálni negyvenéves korom után. Az Asztrológus is anno valami ilyesmit mondott. Mondhatnám, hogy de jó, várom már azt az időt (bár van egy olyan elképzelésem, hogy az ilyen emberek mindenkinek valami jót mondanak), de abban mindenképpen segít, hogy jobban megnyugodjak a fenekemen a mostani élethelyzetemben. Úgysincs nagyon más választásom.

Ugyanis mostanában gyakran valami nyugtalanság van rajtam, úgy érzem, hogy annyi minden van még, annyi mindent szeretnék csinálni a napi favágáson túl, és belekapok ebbe meg abba, aztán hagyom az egészet, mert elvisznek a hétköznapok, aztán meg az elkótyavetyélt tehetségeimet sajnálom, hogy nem kezdek velük semmit, aztán újra tervezgetek, lelkesedek, és végül mindig visszahullok ugyanoda, a pelenkázó mellé.

Úgyhogy mindegy is, hogy így lesz-e vagy nem, de talán abban segít, hogy jobban a jelenben maradjak, és kiélvezzem a gyerekes időszak szépségét, ami csodás és megismételhetetlen. Mert szükségem van a megelégedésre, a megnyugodásra, a lassúságra. Ahelyett, hogy folyton azon gondolkodnék, hogy miről maradok le, vagy mit kellene még csinálnom.

A Látó egyébként masszőr, csak nebenbei lát, ha kérdezed. Mondott még sok minden mást is, múltról, jelenről és jövőről, érdekes volt. De a kezelés óta irdatlan és folyamatos hányingerem van.

Hozzászólások lezárva.

Kapcsolat: mail to: bogaar@gmail.com

mail to: bogaar@gmail.com

Archívum